Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Καλησπέρα! Έχω ξεχάσει λίγο το νέο μου blog που τόσο ήθελα να φτιάξω, αλλά.......παντρεύομαι στις 8 Ιουνίου και έχω τόσες ετοιμασίες!!Μου το έλεγαν ότι έχει τρέξιμο αλλά τόσο πολύ πια!Δεν πειράζει, αξίζει τον κόπο γιατί νιώθεις ωραία!
Πάμε τώρα να σας δείξω τι έφτιαξα για τη γιορτή της μητέρας στη μαμά μου και στην πεθερά μου!

Για τη μαμά μου, με πέρλες...



Για την πεθερά μου, με κόκκινη χάντρα...


Και η συσκευασία...

Στην επόμενη ανάρτηση, θα σας έχω τα νυφικά μου παπουτσάκια τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι αριστούργημα.....!Φιλάκια σε όλες!

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Γιορτή της μητέρας

 

Γεια σας! Σήμερα θα σας δείξω τι έχω σκοπό να κάνω για τη γιορτή της μητέρας.
Συνήθως παίρνω ένα γλαστράκι αλλά το θεωρώ πια πολύ συνηθισμένο και αναμενόμενο!

Διέλυσα λοιπόν κάποια παλιά κολιέ που είχα, παράγγειλα και μερικές σειρές πέρλες από το internet, (πολύ οικονομικά, από 0,70€ η σειρά των 50 εκατοστών), συρματάκι, πετονιά, δερμάτινη κλωστή σε κάποιο από αυτά και κουμπώματα πάλι από το internet (1€ μια αρκετή μεγάλη ποσότητα και 1€ το σακουλάκι με αρκετά κρικάκια), τα οποία όμως βρίσκουμε σε καταστήματα με χάντρες ή στο γνωστό σε όλους μας παιχνιδομάγαζο.


Μετά από πολύ βάλε - βγάλε κατέληξα σε αυτά...



Και σε ροζ φόντο.........................

Και αυτό...


Επιφυλάσσομαι και για άλλα μέχρι την Κυριακή!
Μιας και έχω και μαμά και πεθερά θα φτιάξω διάφορα, θα δώσω ένα στην καθεμία και τα υπόλοιπα θα τα φοράω εγώ!



Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κεριά και άλλα...

Καλημέρα! Σήμερα θα σας δείξω τι έκανα με αντικείμενα που τα είχα μάλλον για πέταμα!

Το πρώτο είναι  ένα βάζο που μέσα είχε αλμυρά σνακ....Το τύλιξα με ράνερ και το κόλλησα με απλή κόλλα χειροτεχνίας.Μετά στόλισμα  με ένα κορδονάκι που είχα κρατήσει από μπομπονιέρα βάπτισης και στο τέλος έβαλα δύο χαντρούλες.
Όταν τελείωσα, δεν ήξερα πώς να το χρησιμοποιήσω και έτσι έβαλα μια παραφυάδα από το λουλούδι ''ωραίο φύλλο'' που τελικά έπιασε!Δείτε!

Στη συνέχεια, με τα απομεινάρια του ίδιου ράνερ, τύλιξα κάποια παλιά άσπρα κεριά που μου είχαν κιτρινίσει και τα στόλισα με μία κορδελίτσα στο χρώμα του χαλκού.Έγινε μια ανανέωση δε μπορείτε να πείτε!



Μου αρέσουν πολύ τα γήινα χρώματα γενικά , τα θεωρώ πολύ αριστοκρατικά! Και αυτό το ράνερ το έχω λατρέψει γιατί είναι και διάφανο και αφήνει λάμψη παράλληλα!

Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάζετε σιγά σιγά. Είναι ωραίο άγνωστοι άνθρωποι επικοινωνούν μετραξύ τους και ανταλλάσουν ιδέες!
Καλή συνέχεια σε όλους!!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι

 

Μετά από την πρωτομαγιάτικη εκδρομή, σας δείχνω το στεφανάκι που έφτιαξα...

Στην αρχή λύγισα μια κρεμάστρα.....


Έπειτα την τύλιξα με εφημερίδα.....


Και ειδού ο Μάης!!!



Και σε άλλη έκδοση...



Καλό μήνα!!!!!

Κήπος

Καλημέρα και καλό μήνα!Λίγο πριν βγω στην εξοχή να φτιάξω το πρωτομαγιάτικο στεφάνι μου, σας δείχνω το μικρό κήπο που έχω στη βεράντα μου που μου φτιάχνει τη μέρα με τα χρώματα και με τις μυρωδιές του!