Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κεριά και άλλα...

Καλημέρα! Σήμερα θα σας δείξω τι έκανα με αντικείμενα που τα είχα μάλλον για πέταμα!

Το πρώτο είναι  ένα βάζο που μέσα είχε αλμυρά σνακ....Το τύλιξα με ράνερ και το κόλλησα με απλή κόλλα χειροτεχνίας.Μετά στόλισμα  με ένα κορδονάκι που είχα κρατήσει από μπομπονιέρα βάπτισης και στο τέλος έβαλα δύο χαντρούλες.
Όταν τελείωσα, δεν ήξερα πώς να το χρησιμοποιήσω και έτσι έβαλα μια παραφυάδα από το λουλούδι ''ωραίο φύλλο'' που τελικά έπιασε!Δείτε!

Στη συνέχεια, με τα απομεινάρια του ίδιου ράνερ, τύλιξα κάποια παλιά άσπρα κεριά που μου είχαν κιτρινίσει και τα στόλισα με μία κορδελίτσα στο χρώμα του χαλκού.Έγινε μια ανανέωση δε μπορείτε να πείτε!



Μου αρέσουν πολύ τα γήινα χρώματα γενικά , τα θεωρώ πολύ αριστοκρατικά! Και αυτό το ράνερ το έχω λατρέψει γιατί είναι και διάφανο και αφήνει λάμψη παράλληλα!

Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάζετε σιγά σιγά. Είναι ωραίο άγνωστοι άνθρωποι επικοινωνούν μετραξύ τους και ανταλλάσουν ιδέες!
Καλή συνέχεια σε όλους!!

2 σχόλια:

  1. Όντως πολύ ωραίο ράνερ! Τα κεριά έγιναν πολύ ωραία και "γκλαμουράτα". Έπιασε και το ωραίο φύλλο (νομίζω τώρα πρέπει να το φυτέψεις κάπου αλλού επειδή δε θα αποστραγγίζεται το νερό αν δεν έχει τρύπες ο πάτος). Άλλωστε έχεις υπέροχο κήπο οπότε... θα βρει τη θεσούλα του! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη δουλειά. Γενικά μου αρέσει ότι έχει να κάνει με ανακύκλωση ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχολιάκι....